Är dina celler sjuka är du också sjuk

Alla vill väl ha en bra hälsa, ha mycket energi och leva ett bra och långt liv. Vila, motion och näring är viktiga komponenter för att uppnå en bra hälsa. Du kanske är väl medveten om detta men känner dig ändå trött.

Vi lever i en osund miljö med allt sämre råvaror som förstör och ”sliter” ut våra celler. Det finns inga ”rena ” näringsriktiga produkter längre. Naturliga ämnen och råvaror förstörs eller tas bort för att tillsättas med andra syntetiska ämnen. Ännu sämre är vår hälsa när vi stressar. Ofta stoppar vi då i oss osund snabbmat och våra celler blir sjuka. 95% får inte i sig tillräckligt av alla näringsämnen som behövs för en god hälsa och 75% konsumerar en kost som faktiskt är dålig för vår hälsa 

Vår kropp består av 73 biljoner celler. Våra inre organ, vårt blod och vår hud består av celler som hela tiden förnyas. Men vårt cellmembran blir alltmer hårt och instabilt. Det är viktigt att all näring kommer in i cellerna och alla slaggprodukter ut annars blir de förstörda och vi blir sjuka.

Cellmembranen behöver lipider och steroler för att hålla sig friska. Tyvärr försvinner lipider, steroler och andra viktiga näringsämnen vid förädlingen av de livsmedel som utgör basvarorna i vår kost. Våra celler har många viktiga delar som behöver rätt energi från naturlig näring. Vi har sett i Lennart Nilssons filmer att Mitokondrierna är vår ”kraftstation” och nobelpristagarna har visat att telomererna skyddar våra kromosomer. DNA-systemet är känsligt och kan ”programmeras” om till en ”farlig” cell. Vi måste förse våra celler med nödvändiga lipider och steroler och rätt näring, för att de ska kunna förnyas och skyddas.

Vill du veta mer hur du bygger upp dina celler och vill påverka din hälsa så studera min hemsida. Här finns mycket vetenskap och forskning. Du kan både skapa en hälsomässig och ekonomisk framgång så fortsätt att studera min hemsida och utveckla dig själv....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS