Mina och andras erfarenheter

Positiva erfarenheter

Jag har gått igenom många kriser och motgångar i mitt liv men trots svårigheter har jag upplevt något positivt när jag "tillfrisknat". Jag har tyckt att jag fått en annorlunda vinst trots vissa förluster. Trots vi är svaga blir vi starka när vi lyckas övervinna vår kriser och motgångar. Livet är en prövning men ger oss många möjligheter när vi finner vår egen inre styrka. 


Redan som barn fick jag uppleva jobbiga sjukhusvistelser. Jag drabbades av en kronisk inflammatorisk mag- och tarmsjukdom,  Crohns sjukdom.  


Jag har blivit opererad ett antal gånger sedan jag var barn och tagit bort några meter tarm. Under årens lopp har jag tillbringat mycket tid på sjukhus. Jag blev opererad första gången när jag var sexton år.


 Att leva med en kronisk inflammatorisk tarmsjukdom (IBD som ex Crohns sjukdom eller ulcerös kolit) är för många som att leva med ständig maginfluensa. Dessa sjukdomar leder ofta till näringsbrist och mycket annat. Mitt immunförsvar blev säkert påverkat redan tidigt då jag var barn.
Jag hade många infektioner och var allergisk mot olika saker, fick astma och även födoämnesallergi. Jag fick dessutom tidigt stadium till cancer i tjocktarmen när jag var bara 30 år gammal som medförde att jag även fick panikångest. Tyckte livet var meningslöst och kände mig som en belastning för min man och mina barn. 
Senare fick jag flera reumatiska sjukdomar med värk i ryggen och alla leder i kroppen. Jag blev stel och fick även flertal diskbråck. Men jag fann så småningom en inre styrka trots allt och kunde hantera min ångest och finna en inre harmoni. 


För många år sedan gick jag till en homeopat som hette Lewin.  Han var mycket framgångsrik och många besökte honom och fick hjälp. Han var även läkare och arbetade till och med på Sahlgrenska sjukhuset som konsult.

Hans filosofi var att man skulle äta naturlig kost, väl tillagad utan kemiska tillsatser eller gifter. Ganska tidigt i livet så förstod jag hur viktigt det var med vitaminer och mineraler. Så jag letade efter olika kosttilllskott och har provat ofantligt många olika sorter. Till sist kom jag fram till något som passade mig bäst, nämligen NeoLife-s kosttillskott. Genom att använda NeoLife-s samtliga kosttillskott, och lyssna på  NeoLife-s  olika föreläsningar, har jag blivit mer övertygad om hur bra deras produkter är. 

Sedan Jerry Brassfield, NeoLife-s grundare, (eller GNLD som det tidigare hette, (NeoLife, Nutriance, Golden)) var 19 år har han strävat efter sin vision att skapa de bästa naturliga kosttillskotten i världen, producerade av hela födoämnen, utan kemikalier eller från genmanipulerade växter. Kosttillskott som uppmuntrar och stärker människor till en hälsosam och aktiv livsstil. Som ung pojke led han av en livshotande sjukdom och oräkneliga besök hos läkare och sjukhus förbättrade inte hans hälsa. Det var inte förrän hans mor upptäckte naturliga kosttillskott som Jerry märkte att hans hälsa förbättrades. Då ville han dela med sig av sina erfarenheter både genom en ekonomisk och hälsomässig egen personlig vinst som är möjlig och rättvis för alla. 


Vill du veta mer om NeoLife-s produkter så läs mer under kosttillskott, örter, hudprodukter och rengöringsprodukter på hemsidan. Kanske även du är intresserad av ekologisk hälsa som jag??? I så fall så rekommenderar jag dig att fortsätta studera min hemsida .  Givetvis valfritt att välja vilken hjälp du önskar av mig. Vill du bara ha min hjälp genom samtal utan inriktning om kost och näring så är du välkommen att kontakta mig förstås även om de flesta vet att brist på vitaminer och mineraler påverkar både din fysiska och psykiska hälsa negativt. Du är välkommen att kontakta mig oavsett vilken hjälp du vill ha av mig. Kontakta mig gärna under rubriken: "kontakta mig gärna" via e-post så får du snabbast svar. Där kan du också på så sätt välja att vara anonym inför andra. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS