G1 ett tvättmedel

G1
innehåller 69 dl
Forskarna har länge känt till att det är svårt att tvätta bort solk och smuts. Smutsmolekyler tycks ha ett speciellt tycke för tyger och klänger sig fast vid dem, de spjärnar emot vid försök att få loss dem. G1 har emellertid löst problemet.

De verksamma ingredienserna i G1 penetrerar den svårast tänkbara smuts och ”lyfter” den ur textilen som tvättas. Milda alkalier attackerar smutsen. Så snart smutsen avlägsnats måste den förhindras från att komma i kontakt med andra plagg i samma tvätt. G1 innehåller ingredienser som håller smutsen kvar i tvättvattnet till den sköljs bort. Dessutom innehåller G1 ämnen som motverkar korrosion på metalldelar i tvättmaskinen. G1 innehåller natriumperborat som är mycket effektivt när det gäller att ta bort fläckar, det fungerar dessutom vid låga temperaturer tack vare en specialtillsats. Tillsammans med de optiska vitmedlen gör dessa två tillsatser vit tvätt vitare och färgerna på kulört tvätt klarare. Det samlas inte i fibrer och det finns ingen risk för gulning vid upprepad användning.

Koncentrerat. Små mängder av produkten räcker för tvätten.

Verksam vid olika temperaturer. Den har utvecklats för att vara verksam vid olika temperaturer.

Den är effektiv på nästan alla slags fläckar, även de svåraste.

Sköljvänlig. Den lämnar inga rester på tvätten.
G1 är utformat för maximal tvätteffekt. Det är ekonomiskt att använda. G1 kan användas vid olika temperaturer och i dosering enligt instruktionerna på förpackningen.

Mycket populär bland allergiker!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS