Kostanalys

Gör din egen kostanalys

Vår hälsa och välmående är mycket beroende på vår kost och näring. Även om du försöker äta och leva sunt så blir du ibland trött eller sjuk. Vi kanske anstränger oss och äter nyttig kost men våra celler får ändå inte den näring de behöver. Det är inte lätt att finna rätt näring i våra livsmedel idag. Våra marker är utarmade och förorenade och maten är sällan kontrollerad från jord till bord. Så många har tröttnat att vara så förståndiga som vi bör vara. Det är dessutom tidskrävande att läsa innehållsförteckning på allt vi ska handla med oss hem. Vi lever i ett stressigt samhälle med mycket krav så vi varken hinner eller orkar handla rätt varor. Alla vet det många i vårt välfärdssamhälle som är både överviktiga och/eller har näringsbrister och allt fler blir allergiska mot olika födoämnen

Här kan du göra din egen vitalitetskvot eller kostanalys.


När du gjort din kostanalys så se här  du kanske kan påverka din hälsa positivt. Tillsammans med mig kan vi se om du behöver komplettera ditt eventuella näringsgap med något som kompenserar eventuella brister i din kost.  


N äring påverkar vår förmåga att hantera stress  

Vill du veta näringsinnehållet i ett speciellt födoämne eller maträtt så kan du gå in på livsmedelsverkets databas.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS