Välkommen till Naturens Hälsa

Din livscoach

Vill du  öka din livskvalité, finna livsglädje och uppnå en bättre hälsa och välbefinnande? Då kanske jag kan hjälpa dig genom mina tjänster. 

 Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor. Jag kan erbjuda samtal och stöd som kurator och socionom och vara din livscoach såväl psykosocialt som i kost och näring och friskvårdskonsult mm. Jag utbildade mig till socionom på 80-talet och har mött olika personer med olika problem, såväl fysiska som psykiska eller psykosociala, både genom professionellt och ideellt arbete.

Är du i dålig fysisk eller psykisk balans? Lider du av utbrändhet, separation eller är i någon personlig kris?  Kanske behöver du vägledning hur du kommer vidare om du "fastnat" i en negativ spiral.  Kanske du behöver kostrådgivning och behöver extra näring för att finna en bättre hälsa. Det gäller bara att finna de rätta verktygen.Tillsammans kan vi eventuellt finna dina egna svar och finna nya mål i livet.

Jag som kurator eller livscoach utgår från dina behov och mål. Jag har många års erfarenhet av socialt- och psykosocialt arbete såväl inom somatisk som psykiatrisk vård, ex psykiska problem, familjeproblem, funktionshinder, kronisk sjukdom, relationsstörningar, ensamhetsproblem, arbetsrelaterade problem, långvarig sjukskrivning, livshotande sjukdom, krisreaktioner, olycksfall och dylikt. 

Jag har arbetat med personer i olika åldrar både enskilt och i grupp, även ungdomar på behandlingshem och personer med olika funktionshinder bland unga och gamla. Dessutom har jag hjälpt besökande inom socialtjänsten, arbetsförmedlingen och riksförsäkringsverket med ekonomi och juridiska frågor som socialsekreterare, socialkonsulent och utredare.  

Jag har även arbetat med forskning och utvecklingsarbete inom vård och behandling inom olika grupper (även behandlingshem för ungdomar). Dessutom hållit föreläsningar och kortare utbildningar och haft olika projektarbete.

Under många år har jag mött  olika personer som har fysiska, psykiska eller medicinska problem och sjukdomar och funktionsnedsättningar i mitt arbete och privat.  Det finns så mycket kraft och energi hos alla även om de inte alltid ser det.  Jag har själv haft en fantastisk tur i livet trots att jag varit mycket sjuk. Redan som barn hade jag mycket problem med min hälsa och även i mitt vuxna liv.  Om detta har jag skrivit om på min hemsida under erfarenheter och hur jag hittat en väg till ett bättre liv. Jag har även skrivit en bok om mina erfarenheter från ett patientperspektiv och gjort ett fördjupningsarbete inom ämnet hur det är att leva med ett dolt handikapp under min socionomutbildning.  

Jag tror att mina egna erfarenheter har varit positivt i mötet med andra som behövt mitt stöd  både för mig och andra. Jag hoppas fortfarande att jag kan hjälpa andra att finna harmoni och öka sin livskvalité.  Jag tycker det är underbart att leva. Hoppas jag kan dela med mig av mina erfarenheter om du behöver min hjälp.


Kontakta mig gärna genom e-post för mer information

Naturens Hälsa

britt-marie@naturenshalsa.se               

jag har F-skattsedel


hemsidan är under uppbyggnad

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS