LDC

LDC
finns i 1 liters- och 5 litersdunkar
LDC är ett flytande behagligt doftande tvättmedel, som är starkt nog för att tackla de värsta grytor och pannor, men ändå milt nog att använd för fintvätt. LDC ger glänsande ren disk och glas utan att lämna ränder efter sig. Löddret är så rikligt att det varar ända tills det blir dags för grytor och pannor. Det är också ett effektivt fintvättmedel för delikata underkläder och stickade plagg som blir mjuka och doftar gott.LDC är naturligtvis effektivast i varmt vatten, men fungerar också utmärkt i kallt vatten och till och med i saltvatten. LDC är därför mycket praktiskt att ta med på camping, till husvagnen, båten eller vid andra tillfällen när man inte har tillgång till varmvatten och det är mycket skonsamt för händerna.

 

Egenskaper:

Bekvämt. Den kan spädas ut till olika styrkor för de olika rengöringsarbeten vi måste göra.

Neutralt pH. Så att det inte skadar huden.

Miljövänligt: snällt mot miljön eftersom det bland annat innehåller kokosolja

Fullständig sköljning. Dess goda sköljegenskaper gör att det inte lämnar några rester på disken.

Lämpligt för handtvätt. Rengör plaggen och gör dem fräscha och mjuka. Idealiskt som handtvål.

Ekonomiskt. Späds ut alltefter användning.

BruksAnvisning:
   

Handdisk:
Blanda 1:5, en del LDC till fem delar vatten i blandflaskan. Spola upp vatten med en kraftig stråle och spruta ett par gånger så ser du hur ett rikligt lödder bildas. Denna blandning avlägsnar all slags smuts från disken. Låt disken rinna av och torka i diskstället. Kraftigt smutsad disk, som grytor och pannor bör först blötläggas i lösningen. Anmärkning: Om disken är ingrodd rekommenderas en blandning av en del LDC till fyra delar vatten. Löser upp fett så det blir sällan stopp i avloppet.
Handtvätt
av ömtåliga material:

För fintvätt av nylon, rayon, bomull, polyester och andra syntetiska fibrer som lycra och lastex (anmärkning: ej siden), blandas 1 kapsyl koncentrerad LDC i vattnet. Vispa upp ett lödder. Blöt plaggen ordentligt. Tvätta försiktigt. Vrid dem torra.

Mild rengöring för husdjur :

Man har använt detta för att rädda 25.000 pingviner i Sydafrika och andra djur till livet med LDC när de fick olja på sig från tankfartyg (se videoklipp min hemsida).Det är mycket miljövänligt eftersom det är baserat på naturprodukter som kokosolja. Många använder det därför att bada sina hundar med. Gör våt hund ”våtare” så därför mycket bekvämt för både dig och din hund, samt ekonomiskt och din hund får bättre hud och päls. Använd samma blandning som till flytande handtvål.

Flytande handtvål :                                                                          
Fyll behållaren med en blandning av 1:3 eller 1:5 beroende på vattnets kvallite. LDC är särskilt bra på platser med hårt vatten. Rengör effektivt men är samtidigt skonsamt.

Oljiga Händer : När man har olja eller färg på dina händer är det till och med effektivare än lacknafta eller andra kemikalier samtidigt bättre både för dina händer och för miljön…

Lättare rengöring :
För rengöring av kakel, badkar och andra badrumsytor används LDC i blandning 1:5

För camping, husvagnen, båten :
Lätt att rengöra både husvagnen och båten med och lämpligt för diskning samt tvättning av kläder och händer i kallt vatten.

Skölj dina tomater, potatis, ägg mm med LDC för att få bort
smuts, skölj efter med vatten så dina  grönsaker eller ägg renare, giftfritt

Dina smycken: använd väl utspädd LDC

Borttagande av tapeter:
Gör en blandning av 3–4kapsyler med koncentrerad LDC i ca 6 liter varmvatten. Slabba på med en svamp eller mjuk borste. Låt det tränga in ett par minuter och slabba sedan på en gång till på eventuellt torra fläckar. Det är vattnet som löser upp de gamla tapeterna, men LDC behövs för att vattnet ska tränga in i det gamla limmet och mjuka upp det. 2–3 applikationer med 5 minuters mellanrum löser upp de flesta slags vanliga tapeter. Dra bort den gamla tapeten, avlägsna envisa rester med hjälp av LDC-lösning och en bred spackelspade. Skölj ren väggen noggrant innan den målas om eller ny tapet sätts upp.                                                              

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS