Antioxidanter

Antioxidanter skyddar dina celler

                        Carotenoid Complex
En utsökt blandning av karotenoidrika koncentrat kommer från hela tomater, morötter, spenat, röda paprikor, jordgubbar, aprikoser, sojabönor och persikor, samt äkta olivolja från hela oliver.
Innehåller rent naturligt lecitinfrån sojabönor. 
Karotenoider verkar effektivt mot ljuskänslighet.
Det finns ca 600 olika karotenoider i familjen, varav varje kapsel innehåller minst 100.
Karotenoider är kraftigt verkande antioxidant medel i kroppens celler.
Karotenoider neutraliserar fria radikaler och obundet syre.
Karotenoider skyddar membran, DNA och andra celldelar mot skadlig oxidation.
Varje kapsel ger lika mycket karotenoider som en full portion av i punkt 1 noterade frukt och grönsaker. Tillsammans är det tagit från 1,2 kg av dessa frukter och grönsaker.
Karotenoider stärker immunförsvaret 37 % vid intag av tre kapslar per dag under 20-dagar.
Karotenoider minskar risken för att utveckla cancer.
Karotenoider fungerar som ett skydd för cellen mot oxidation förorsakad av fria radikaler. På så sätt förhindrar karotenoiderna den kedjereaktion i cellen som kan leda till utvecklandet av cancer.
Karotenoider hjälper även kroppen att reparera de skador som uppstått genom sjuka celler.
De ingredienser som ger den högsta halten av karotenoider ingår i Carotenoid Complex : alfa-karoten, beta-karoten, gamma-karoten, zäta-karoten, lycopene, lutein, kryptoxantin samt övriga naturella frukt- och grönsakskarotenoider .
Daglig dosering är 3 kapslar.
innehåller: 90 kapslar

Flavonoid Complex
Vår kost förekommer flavonoider huvudsakligen i frukt och grönsaker. Stora mängder flavonoider finns också i te och viner liksom i citrusfrukter och bär. En av de viktigaste funktioner som flavonoider har i vår kost, är att fungera som ett antioxidantskydd i de vattenhaltiga områdena i och kring cellerna samt i kroppsvätskor till exempel i blodet. Genom att använda publicerade analytiska data, utvecklade GNLD en formel med flavonoider och liknande föreningar som skulle finnas i en portion med frukt och grönsaker som innehöll mycket flavonoider. De födoämnen som vi undersökte inkluderade: Rödbetor, Blåbär, Tranbär, Fläderbär, Grönt te, Druvor (röda och svarta), Grapefrukt, Grönkål, Citroner, Apelsiner och Hallon.
GNLD Flavonoid Complex utformades sedan så att varje tablett skulle matcha innehållet i en portion av dessa födoämnen. Råmaterial valdes noggrant ut för att få med alla ämnen i flavonoidfamiljen, inklusive:
Antocyaniner: Dessa mörklila föreningar finns i svarta vindruvor, rödbetor, lök och bär.
Katekiner: Till exempel katekin, epigallokatekin, epikatekingallat, epikatekin och epigallokatekingallat. Dessa är de viktigaste polyfenolerna i grönt te. Frukt till exempel äpplen innehåller också katekiner. Ellagsyra: Nära besläktat med flavonoidfamiljen, förekommer rikligast i bär men även i nötter.
Flavoner: Till exempel apigenin och lueolin. Flavoner finns i citrusfrukter, röda vindruvor och gröna bönor.
Flavonoler: Till exempel quercetin, kaemferol och myricetin. Flavonoler finns i många frukter och grönsaker, till exempel grönkål, spenat, apelsiner och citroner.
Flavanoner: Till exempel hespiridin, neo-hesperidin och näringen. Flavanoner finns vanligtvis i citrusfrukter som grapefrukt, apelsiner och citroner.
Vattenlösliga antioxidanter. Det är ett bredspektrumtillskott och innehåller flavonoider som de förekommer i naturen i frukt och grönsaker som finns i människans livsmedelskedja.
Hela födoämnen. Tillverkade av en blandning av naturliga extrakt och koncentrat som är rika på flavonoider. Dessa flavonoider utvinns ur hela tranbär, grönkål, grönt te (koffeinfritt), rödbetor, röda och svarta vindruvor, apelsiner, citroner och grapefrukter samt innehåller Vitamin C för att förbättra upptagningen.
Ger de viktigaste flavonoiderna. Flavonoidkomplexet har testats för att garantera en specifik flavonoidprofil.
Bekväm dosering. Varje tablett ger hela den vattenlösliga antioxidanta profilen av en optimal portion flavonoidrika frukter och grönsaker.
Daglig dosering 2 tabl/dag
innehåller: 60 tabletter

Cruciferous Plus
Mycket forskning tyder på att regelbunden konsumtion av grönsaker tillhörande de korsblommiga växterna har skyddande effekter. Många internationella organisationer rekommenderar dagligt intag av korsblommiga grönsaker. Isotiocyanater, som utvunnits ur korsblommiga grönsaker, med indolkarbinoler, terpener och chalconer, har förmåga att minska de skadliga effekterna av många kemiska substanser som finns i vår kropp och kommer från den miljö, som vi lever i. De förstärker vårt immunförsvar genom att neutralisera och eliminera oönskade molekyler.
GNLD har tagit fram en unik produkt som tar vara på all denna forskning. GNLD Cruciferous Plus tillför nyttiga komponenter från korsblommiga växter och andra växter (apelsiner, lakritsrot, sojabönor). Vi har strävat efter att skapa den mest kompletta, tekniskt avancerade produkten på marknaden som tillvaratar alla de nyttiga egenskaperna hos korsblommiga växter. För att uppnå detta mål fick vi igenom tjugo års forskning om sambandet mellan korsblommiga växter och god hälsa och komponerade sedan vår exklusiva Cruciferous Plusblandning sin innehåller ett brett spektrum av korsblommiga växter såsom: broccoli, rädisa, grönkål, svartsenap, brun senap och vattenkrasse.
Att konsumera en hel portion av brysselkål, vitkål eller broccoli varje dag är lättare sagt än gjort. I en enda tablett ger GNLD Cruciferous Plus alla nyttiga beståndsdelar i en optimal portion av korsblommiga växter. Cruciferous Plus är baserad på vetenskapliga rön och utgör ett utmärkt tillskott för att rätta till obalansen i dieten och ge dig tillräckligt med korsblommiga växter varje dag.
Brett spektrum. Ett tillskott rikt på grönsaksextrakt från den korsblommiga familjen.
Exklusiv blandning av korsblommiga grönsaker. Den exklusiva sammansättningen från GNLD innehåller broccoli, rädisor, grönkål, svart senap, brun senap och vattenkrasse. Cruciferous Plus innehåller dessutom nyttiga ingredienser från apelsiner, lakritsrot och sojabönor.
Balans. Varje Cruciferous Plus-tablett innehåller 3 mg Vitamin E.
Bekväm dos. Det tillverkas i tabletter som är lätta att inta.
Innehåller inte smakämnen eller sötningsmedel
Varje tablett innehåller: 3mg av vitamin E vilket är 30% av RDI       rek dos 1 tabl/dag
60 tabletter

Betaguard
Vetenskapliga bevis som stöder vissa näringsämnens positiva verkningar på kroppens immunsystem, ledde till framställningen av GNLD Betaguard. Denna produkt har framställts av emeritusmedlemmen i Scientific Advisory Board (SAB) Dr. Arthur Furst. Den är speciellt utformad för att hjälpa kroppen att försvara sig mot skadliga ämnen i luft, vatten och föda. GNLD Betaguard ger fullgoda nivåer av skyddsmedlet betakaroten, vilket är en av naturens effektivaste antioxidanter. Detta ämne kan fånga upp och förstöra ”fritt radikalt syre”. Denna form av syre är en hyperaktiv molekyl som kan göra stor skada på celler och är kapabel att starta reaktioner som skapar andra fria radikaler.
Dr. Arthur Furst, världsberömd cancerforskare och toxikolog, emeritusmedlem i GNLD SAB, har utvecklat denna produkt.
Brett spektrum av antioxidanter, betakaroten och Vitamin E. Dessa ämnen skyddar fettsubstanserna i våra celler och vävnader.
Vitamin C och Selen. Dessa ämnen skyddar vätskeinnehållet i våra celler och vävnader.
Zink och koppar. De understödjer den naturliga processen med ”avgiftningen” av kroppen.
Innehåller karotenoider från människans naturliga föda. 
Lätta att svälja
2 tabl/dag

100 tabletter
Vi har enny Betagard  som ersätter den gamla med ännu bättre innehåll. Betagard är också bra som skydd mot soleksem förutom skydd mot fria radikaler så läs gärna ytterligare information om innehåll om Betagard på sidan 27.Huden är kroppens största organ men ska inte bara skyddas från utsidan.

Wheat Germ Oil med vitamin E
GNLD ger dig det bästa tillskottet av E-vitamin med många viktiga fördelar: Den kompletta E-vitaminfamiljen med en blandning av tocoferoler och tocotrienoler precis som de förekommer i vår naturliga föda. GNLD har förbundit sig att tillhandahålla näringsämnen i samma form som de förekommer i naturen. I människans kostkedja förekommer alfa-tocoferol aldrig ensamt.
Tyvärr är det så det förekommer i de flesta kosttillskott. I naturen finns alfa-tocoferol tillsammans med de andra medlemmarna i E-vitaminfamiljen – beta-, gamma- och deltatocoferoler och alfa-, beta-, gamma- och deltatocotrienoler. På samma sätt förekommer de i vårt kosttillskott, vilket är utvunnet ur hela födoämnen. Resultatet är ett kosttillskott som tillför en mångfald av näringsämnen exakt som de förekommer i naturen och ger ett mer fullkomligt skydd än vad enbart alpa-tocoferol skulle kunna ge. Grunden är ren vetegroddsolja.
Medan syntestiskt E-vitamin produceras av petrokemiska produkter är GNLDs naturliga E-vitamintillskott gjort av ren vetegroddsolja som grundläggande ingrediens. Eftersom vetegroddsolja ger den näringsmässiga mångfalden från alla åtta medlemmarna i E-vitaminfamiljen och är en utmärkt källa för alfa-tocoferol, är det ett perfekt grundmaterial för ett kosttillskott. Oraffinerad vetegroddsolja kallpressas för att utgöra en ren oljebas till vilken ett kraftfullt extrakt av sojabönor som är en blandning av tocoferoler och tocotrienoler tillförs samt ett rent, naturligt alpa-tocoferolkoncentrat. Kallbearbetning och den absolut senaste tekniken för utvinning av lipider maximerar fräschhet och styrka i produkten.
Kraftfullt, helt naturligt koncentrat av alfa-tocoferol optimerar intaget in i cellerna. Vårt 100% naturliga alfa-tocoferolkoncentrat ger 10 mg E-vitamin av högsta kvalitet i varje kapsel. Detta äkta rena tillskott ger dina celler E-vitamin i en form som de lätt kan absorbera och använda.
Äkta kallpressad vetegroddsolja. Den rikaste källan för Vitamin E
Innehåller hela E-vitaminfamiljen. Det ger tocoferoler och tocotrienoler i naturlig form. Hög kvalitet. Vetegroddsolja är den viktigaste källan för Vitamin E. En kapsel ger 10 mg Vitamin E. Kapslar lätta att svälja.
daglig dos 1 tabl/dag
100 kapslar

All C
GNLDs exklusiva All C är, bokstavligt talat, ett koncentrat av många viktiga ämnen som i naturen är avsett att tillföras tillsammans med C-vitamin. All C är utformad för att innehålla allt det naturligt nyttiga som en apelsin innehåller. Sötningsmedlen är balanserade i samma proportioner som återfinns i färsk apelsin. Den utsökta apelsinsmaken kommer ifrån naturlig apelsinjuice. Den praktiska tuggtabletten gör det möjligt att få C-vitamin hela dagen. Tuggtabletten All C är dessutom det perfekta C-vitamintillskottet för barn som kan ha svårt för att svälja tabletter.
Tillför Vitamin C. Innehåller ämnen som finns i naturlig form i citrusfrukter.
Innehåller bioflavonoidkomplex. Detta ämne finns naturligt i citrusfrukter och förbättrar tillgängligheten för Vitamin C.
Utsökt apelsinsmak. Innehåller ren apelsinjuice.
Lätt att tugga. Det är ett lätt sätt att dagligen tillföra Vitamin C.

120 tabletter

Sustained Release Vitamin-C
GNLD Sustained Realease Vitamin C är skräddarsydd för att tillgodose dina individuella behov. En kontinuerlig tillförsel av näring under dagen bibehåller en jämn nivå av C-vitamin i hela kroppen under en tid av 6 till 8 timmar.
Innehåller citrus bioflavonoid complex. Hela torkade citruskoncentrat som innehåller juice, C-vitamin, bioflavonoidkomplex samt andra ämnen som förekommer naturligt i citrusfrukt.
Innehåller acerolakörsbär och nypon. Acerola (en körsbärsliknande frukt) och nypon (den köttiga frukten i botten av nyponblomman fam. Rosaceae) är två av de rikaste källorna till naturligt C-vitamin.
Ger C-vitamin precis som naturen tänkt sig. Innehåller viktiga ämnen som förekommer naturligt i hela citrusfrukter.
Fördröjd frigörelsemekanism. Släpper fram C-vitamin vartefter kroppen behöver det, under 6 till 8 timmar.
120 tabletter

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS