Omega

Animaliska o vegetabiliska fettsyror

Omega-3 Salmon Oil Plus 
Det är väl känt att omega-3 fettsyror spelar en viktig roll i vår näring. De två omega-3 fettsyrorna som finns i fiskolja, EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) har ingått i otaliga undersökningar.

De senaste vetenskapliga studierna inte bara fortsätter att bekräfta betydelsen av EPA och DHA för vår hälsa, utan visar också på att det finns en hel familj av omega-3 fettsyror, totalt åtta stycken, som alla är intressanta för optimal näringstillförsel. Denna viktiga kedja av omega-3 fettsyror börjar med ALA (alfa-linolensyra) och avslutas med DHA (dokosahexaensyra) och däremellan finns sex viktiga steg. Vi vet att varje steg har sin egen unika biokemiska sammansättning och fungerar med en synergistisk effekt i vår omega-3 näring. Internationella hälsoorganisationer rekommenderar alla vuxna att äta 2-3 portioner fisk varje vecka för optimal hälsa. Problemet är att en stor del av den vuxna befolkningen vanligtvis äter för lite fisk och möter sällan detta viktiga näringsbehov. Det betyder att en stor del av befolkningen inte får ett brett spektra av omega-3 tillskott under flera veckor, eller till och med månader. Mycket av den fisk som finns att tillgå är dessutom tveksam att använda på grund av miljöföroreningar. Gravida kvinnor, som har ett stort behov av Omega-3 fettsyror, får ironiskt nog instruktioner att begränsa sitt intag av fisk till en gång per vecka på grund av risker i samband med föroreningarna i fisk.
GNLD har lösningen på problemet med ett otillräckligt intag av omega-3 fettsyror med unika Omega-3 Salmon Oil Plus. Ren och kraftfull ger Omega-3 Salmon Oil Plus en garanterad standardiserad mängd av alla åtta medlemmarna i omega-3 familjen som försäkrar ett fulländat omega-3 kosttillskott i varje portion.
Det första tillskottet i sitt slag som försäkrar en standardiserad mängd av alla åtta medlemmarna i familjen omega-3 fettsyror som ingår i människans diet.
Omega-3 Salmon Oil Plus är baserad på naturlig, ren laxolja som ger alla fördelarna från en av naturens rikaste källor av omega-3 fettsyror.
Inkluderar UHPO3 – Ultra High Potency Omega-3 fettsyror— en exklusiv teknologi från GNLD som ökar, stabiliserar och standardiserar specifika hälsoförebyggande nivåer av omega-3 fettsyror och samtidigt bibehåller de positive egenskaperna i naturlig laxolja.
Utvecklad genom “molekylär särskiljning” – den främsta tekniken för att välja ut specifika molekyler av näringsämnen från tonfisk, sardiner och ansjovis samtidigt som andra oönskade molekyler tas bort eller kraftigt minskas. Detta resulterar i en produkt med oöverträffad styrka, renhet och standardisering.
Den är säker, ingen risk för att giftiga ämnen samlas i kroppen. Enbart fin hälsokontrollerad fisk av högsta kvalitet används. Alla källor är kontrollerade för över160möjliga föroreningar med ett tillåtet gränssnitt av NOLL.
Garanterad styrka levererar 460 mg EPA, 480 mg DHA, 50 mg DPA, och 80 mg blandande omega-3 fettsyror med varje portion om 3 kapslar.
Mindre kapsel, lätt att svälja.
Inga gömda A- eller D-vitaminer.

90 kapslar 
Läs här om intressant forskning och fakta
läs mer forskning och fakta här

här kan du läsa om Amir som blev lugnare av Omega-3

Omega-3 kan förhindra psykisk sjukdom

läs här om demensjukdom och omega-3

Omega-3 bättre effekt än blodfettsänkande mediciner

Tre-en-en
Cellmembranen behöver lipider och steroler för att hålla sig friska. Tyvärr försvinner lipider, steroler och andra viktiga näringsämnen vid förädlingen av de livsmedel som utgör basvarorna i vår kost. Med Tre-en-en kornkoncentrat tillförs cellerna näring men en unik, exklusiv blandning av fullkornsexttrakt av vetegroddar, riskli och sojabönor. Tre-en-en utvecklades och lanserade som världens första fytonutrienttillskott av GNLD 1958. Det ger de fyto-LIPIDER som krävs för god hälsa och cellfunktion, inklusive omega-6 och omega -3 fettsyror (linol- och linolensyra) samt fyto-STEROLER som betasitosterol, gamm-oryzanol, stigmasterol och campesterol plus octacosanol.
Lipider och steroler tillför viktigt stöd för att cellen ska upprätthålla en frisk upptagning av näringsämnen och kunna släppa ifrån sig avfallsprodukter och slaggprodukter från ämnesomsättningen.
Tre-en-en Kornkoncentrat ”ger näring till cellerna” med extrakt från en exklusiv blandning av hela kornkoncentrat från vetegroddar, riskli och sojabönor. Det tillför fyto-LIPIDER som innehåller Omega-6 och Omega-7 fettsyror, fyto-STEROLER betasitosterol, gammaoryzanol, stigmasterol och campesterol plus octacosanol.
Innehåller inget kolesterol. Kallpressad och kallprocessade för att bevara näringsvärdet. En komplett lipid- och sterolprofil från vetegroddar, riskli och sojabönor.
Olika extrakt från fytonutrienter från råvaror som används i hela världen tillför essentiella näringsämnen som omega-3 och omega-6 fettsyror för optimal cellfunktion.
Näringsrikt fytonutrientextrakt tillför nödvändiga näringsämnen som behövs för friska celler.
Ersätter viktiga steroler som försvinner när maten behandlas på olika sätt, vilket inkluderar betasitosterol, gammaoryzanol, stigmasterol och campesterol plus octacosanol.
Naturligt klorofyllfärgade, mjuka gelatinkapslar som skyddar näringsämnena och är lättsmälta.
Kolesterolfri och fri från jästämnen. Kallpressade och kallprocessade för att bevara näringsvärdet.
1-3 kapslar/dag vid måltid

120 kapslar 

läs här mer om Tre-en-en 

Omega-3
I mitten av 1970-talet fann forskare som studerade eskimåer på Grönland och japanska fiskare, att de hade lägre frekvens av hjärtsjukdomar än andra befolkningsgrupper, trots att de konsumerade upp till 70 procent av sina kalorier i form av fetter. Den ofrånkomliga frågan var då ”Vad gör eskimåer och japanska fiskare som inte vi gör?” Svaret finns i de fetter de äter. Eskimåerna äter i medeltal ca 340 gram fisk varje dag. Mer än fem års grundlig forskning och tester ligger bakom utformningen av GNLDs Omega-3 laxolja. Resultatet är en ren, naturell, koncentrerad källa av omega-3 fettsyror. GNLD Omega-3 laxolja innehåller två värdefulla n-3 fettsyror: Eikosapentaensyra (EPA) och Dokosahexaensyra (DHA). Även om dessa ämnen finns i all fisk och skaldjur i viss mån, ger kallvattenfisk som lax mycket högre kvantiteter av dessa hälsosamma n-3 fettsyror.
Ren laxolja. Den rikaste oljan i naturen på omega-3 fettsyror.
Utvalda laxar. De är friska och noggrant utvalda för att konsumeras av människor. Ingen risk för giftansamling. Något som förekommer i vissa fiskar.
Lättsvalda kapslar. De mjuka gelatinkapslarna är lätta att svälja.
Balanserade halter av EPA och DHA i samma proportioner som i naturlig lax.
Mängden omega-3 fettsyror i tre kapslar motsvarar mängden i en optimal portion färsk lax, dvs min. 340mg EPA och 260mg DHA.
5 kapslar dagligen vid måltid
100 kapslar

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS