Multivitaminer

Vitaminer med växtsteroler

Formula IV Plus
Pågående forskning fortsätter att bekräfta att det finns fler näringsämnen än de klassiska vitaminerna och mineralerna. Dessa näringsämnen är visserligen av största vikt för vår hälsa men även fytonäringsämnen, enzymer, spårämnen och andra näringsämnen har med tiden visat sig spela en lika viktig roll.
Originalet, Formula IV som utvecklades på 1950-talet, var det första kosttillskottet som tillgodosåg flera olika områden samtidigt då det innehöll vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen som lipider och steroler. Formula IV Plus är ännu en i raden av utmärkta kosttillskott och har en järnfri sammansättning som även tillhandahåller extra mineraler och större delen av det dagliga rekommenderade intaget för zink. Formula IV Plus innehåller även mer Tre-en-en Kornkoncentrat som har tillgodosett människors näringsbehov under lång tid världen över.
Exlusiva Tre-en-en Kornkoncentrat: 50% mer lipider och steroler utvunna från vetegroddar, riskli och sojabönor.
Flerfaktor kosttillskott med brett spektrum: Nyckelvitaminer och mineraler plus lipider och steroler för optimal cellnäring.
Tre-en-ens förmåga att göra cellmembranen mjuka och genomträngliga leder till att övriga vitaminer och näringsämnen i produkten tas upp i kroppen på ett effektivt sätt.
Fri från järn
Ökad mängd zink: Viktig mineral för många vitala kroppsfunktioner.
Tillför krom och selen: Viktiga spårämnen som är svåra att finna i den moderna kosthållningen.
Praktisk: Tillgänglig i praktisk och hygienisk blisterförpackning för 2 månaders förbrukning.
Rek.dos 1 Mult och 1-3 Tre-en-en dagligen vid måltid
60
kapslar

Läs här varför det är viktigt att äta vitaminer och mineraler

Formula IV
GNLD Formula IV skiljer sig från andra näringstillskott genom att inte bara vara en multivitamin. Det är ett unikt kosttillskott som innehåller fyra näringsämnen – en kombination av vitaminer, mineraler, proteiner och lipider/steroler som koncentrerats i en formel. Formula IV imiteras ofta, men man har aldrig lyckats kopiera vår produkt med någon framgång. Detta beror på GNLDs unika användning av Tre-en-en, ett kornkoncentrat.
Mer än bara en Multivitamin. En unik formel med följande faktorer: vitaminer, mineraler, proteiner, lipider (steroler). Det ger de viktigaste vattenlösliga och fettlösliga vitaminerna.
Ett naturligt, komplett kosttillskott. En produkt baserad på Tre-en-en, ett helkornskoncentrat.
Gelatinkapsel. Lätt att inta och upplöses snabbt, vilket ger den högsta näringsmässiga upptagningen.
Innehåller naturliga färgämnen och är fri från konserveringsmedel. Fyto-Enzymblandning: Exklusiva enzymer från växtriket stöder matsmältningen och upptagningen av kosttillskottets näringsämnen.
2 kapslar/dag
100 kapslar

Multi
Forskarna fortsätter att bekräfta att grunden för god näring är en god balans mellan vitaminer och mineraler. Vi känner alla till hur viktigt det är med vitaminer för en god hälsa, men det är inte alla som vet att mineraler utgör 4–5 % av människans kroppsvikt och att de är absolut avgörande för normal kroppsfunktion. GNLD Multi, det dagliga multivitamin- och mineraltillskottet, för GNLDs tradition vidare, när det gäller förstklassig näring, med en järnfri formel för dagligt bruk som ger en mängd av de vitaminer och mineraler som varje dag behövs för att ge våra celler bästa möjliga näring.
Allsidig formel. Vår unika formel ger ett brett utbud av nyckelvitaminer, viktiga mineraler och spårämnen som är nödvändiga för bästa möjliga fysiska funktion–alla ingredienser samverkar för att överbrygga brister i kosten.
JÄRNFRI, för de som redan erhåller tillräckligt med järn i sin kost.
2 tabl dagligen vid måltid
60 tabletter

Barnvitaminer med fettsyror

Vita-Squares
En nyhet 
Barnvitaminer
En tuggtablett med god smak som är lätta att svälja för barn.
En gedigen näringsgrund viktig för att bygga upp en god hälsa som håller resten av livet. Trots det är barns och ungdomars kost ofta bristfällig på grund av otillräckligt intag av frukt, grönsaker och fullkorn och överdriven konsumtion av processad mat samt mat med höga halter av fett och socker. Kosten saknar flera fundamentala näringsämnen som järn, vitamin A, C och E, zink, niacin, vitamin B6 och folsyra. Näringsämnen från fullkorn, så kallade lipider och steroler, påverkar näringsupptaget på cellnivå och förenklar för avfallsprodukter att komma ut. När barn växer, bygger kroppen konstant nya celler vilket blir till vävnad, ben, blod, muskler och nerver. Detta ökar deras behov av ett komplett näringsintag. Med ett så högt näringsbehov från kroppen har även en till synes hälsosam kost ofta brister.

läs här vad GNLD-s forskare anser

Ett komplett vitamin- och mineralstöd speciellt utformat för att möta barns behov från det att de kan tugga en tablett. Innehåller Tre-en-en kornkoncentrat, unik för GNLD, som säkerställer viktiga lipider och steroler. Tuggtablett med god smak från naturliga fruktessenser. Innehåller inga konstgjorda smaker, färger eller konserveringsmedel. Naturligt sötad med fruktos, glukos och druvsocker och koncentrat från fruktjuice (äpple och druva). Innehåller inte rörsocker eller syntetiska sötningsmedel.

180 tabletter

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS