Näring och idrott

Näring och idrott

För att få bra resultat när du tränar och/eller tävlar är det viktigt att tillföra kroppen rätt näring och även för att förebygga för mindre skador. Näringstillskott och kosttillskott kan hjälpa till att fylla "näringsgapen" så din kropp får alla aminosyror, vitamier och mineraler. 

Medicinska teamet för fotbollslaget Inter använder våra produkter

 

Isabellah har vunnit minst 4 marathonlopp där hon ingår i GNLD-s sport-team

 

Robin Andreasson, från GNLD-s sprotteam

 

 

Martin spelar innebandy och är en av idrottsmännen som GNLD spronrar i europa

  

Johan, VM i brons i svenska landslaget i Ishockey

En kvinna som både spelar fotboll och ishockey har Gr2 att tacka för den har gjort att hon har kunnat träna fotboll samtidigt som hon tränat ishockey samma dag flera ggr i veckan med hjälp av Gr2. Hon haft krafterna att prestera mycket på alla träningar och fått den energi hon behövt utan att få håll eller ont i magen. Det är en kvinna som håller sig på topp och är känd i idrottssammanhang och har kunnat hålla på med två sporter hela året på hög nivå. Kosttillskotten har också hjälpt henne så hon inte blir sjuk, vilket har gjort att hon kunnat gå på alla träningar/matcher. Alla vet ju att man tappar sin träning snabbt när man är sjuk och det är jobbigt att ta igen det sedan. Och både kosttillskotten och energidrycken kommer från giftfria växter.
Andra kända profiler håller på med utförsåkning, längdskidor, innebandy mm.
En del använder GR2 som en måltid när de har bråttom på arbetet eller i annat sammanhang eftersom den innehåller alla aminosyror och näringsämnen du behöver.

 Läs mer om näring för idrottare

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS