Senaste nytt

Senaste nytt

Unna dig en bra hälsa med våra produkter från NeoLife
och läs gärna om vad unga människor bör tänka på för att må bra   
 
Du är välkommen att beställa produkter från min webbshop direkt om du vill. Då klickar du på länken och går in på NeoLife-s hemsida och registrerar dig med ditt namn, och där under väljer du återförsäljare och skriver mitt namn och mitt id.nr  41-435541. Naturligtvis är du välkommen att kontakta mig för information om de olika produkterna. Du kan även gå in här på min hemsida och skriva ett meddelande till mig under fliken "kontakta mig gärna" om du vill ha hjälp att beställa produkter eller vill veta lite mer så kontaktar jag dig.  

För 100 år sedan blev Arthur Furst Grundare av NeoLife SAB     SAB är ett forskarteam som funnits alla dessa år inom NeoLife. Han var den första toxikologen i världen med cancerforskning. Redan på 1940-talet intresserade han sig för cancerforskning och senare hur man reparerade förstörda celler med naturliga kosttillskott. Han samarbetade senare med Världshälsoorganisationen WHO 

Jag vill visa en del artiklar här som just har med kostens betydelse att göra, hur viktigt det är att vi får i oss all näring och vitaminer och mineraler vi behöver för vår hälsa.  Jag har valt att samarbeta med NeoLife eftersom de har mycket hög kvalité och miljöpolicy sedan 1958 då företaget bildades.  

NeoLife-s forskarteam inom SAB arbetar bland annat för WHO (Världshälsoorganisationen) och USA-s regering mm för att få fram bra produkter.  Alla deras leverantörer är ISO-certifierade och produkterna innehar GMP-standard, samt SAB-s sigill. Kontrolleras som våra läkemedel vilket är frivilligt gällande kosttillskott.  Läs gärna på  -NeoLife-s hemsida om vad forskarna anser och historik om hur och varför Jerry Brassfield startade företaget.

NeoLife-s kosttillskott är producerade av hela födoämnen och tillverkade av vanlig mat som frukt, grönt och fullkorn och innehåller inte några gifter eller genmanipulerade växter. Kosttillskotten är kontrollerade från jord till bordJag lämnar också nöjd-kund-garanti. Det är mycket forskning bakom varje produkt så läs gärna om våra forskare inom SAB.  

Kosttillskotten är till för att kompensera de eventuella näringsgap som fattas i vår vanliga föda. De är inte någon medicin som man tar för att bota sjukdomar men de påverkar vår hälsa positivt eftersom vår föda oftast inte innehåller den näring som vi och våra celler behöver. Det finns inga riktlinjer eller bestämmelser hur mycket vitaminer livsmedel,frukt och grönt ska innehålla. Mycket sjukdomar är idag ofta relaterade till vår kosthållning.  

Du är även välkommen som gäst på våra föreläsningar så kontakta mig gärna om du vill komma eller veta mer. Jag har även egna föreläsningar i friskvård och även hembesök med visningar mm
britt-marie@naturenshalsa.se  0704-383821


Jag är oberoende åf för NeoLife-produkter .

Antibiotika

Antibiotikarestistens är ett hot mot världshälsan Vi måste lära oss mer om våra nyttiga och goda bakterier. Acidofilus Plus kan hjälpa till att balansera vårt immunförsvar genom att tillföra goda bakterier. Och Aloe Vera Plus balanserar vår tarmflora på olika sätt och hjälper till och döda Helicobacter-bakterier som orsakar magsår utan att förstöra några andra goda bakterier som antibiotika gör.

Sprid glädje med att ge en gåva till någon du tycker om.

Kanske du hälsar på vänner. Istället för en blomma, ge en Aloe Vera Gel.  

Att få  Aloe Vera Gel eller några andra hudprodukter i vårt sortiment uppskattas verkligen

Att ge ex kosttillskott är att ge med omtanke

Att hjälpa någon med Super 10 är en god gärningGNLD hjälper andra

NeoLife som företaget numera heter (samma företag som tidigare GNLD som funnits i över 50 år) har en lång historia av engagemang i olika organisationer som hjälper mindre lyckligt lottade. Ett ideellt program som bland annat förser tusentals barn i Tanzania med lunch i skolan. Nu med våra nya produkter inom Neolife.

Viktkontroll

Nu har vi en ny produkt för viktkontroll. Gå in och läs mer under rubriken viktkontroll. Ett helt nytt patenterat program. Forskare undersöker ständigt hur näring påverkar vår förmåga att hantera stress

Du kan även räkna ut ditt BMI här   och kontrollera även din vitalitetskvot. Enligt WHO (världshälsoorganisationen) bör du äta minst 5 portioner frukt och grönt samt 3 portioner fullkorn varje dag

Men även många av våra kända idrottare använder Neolife-produkter Och nu har vi också en Neolifebar

öka ditt immunförsvar

Tänk på att bygga upp ditt immunförsvar inför hösten. Rekommenderar vår Acidophilus Plus mot maginfluensa. Börja redan nu att använda det. Vår Garlic Allium Complex och C-vitamin är bra att ha hemma i ditt husapotek om du är på väg att bli förkyld. Det kan hindra att din infektion bryter ut så mycket. Läs även om Carotenoid Complex om du vill bygga upp ditt immunförsvar på längre sikt.

C-vitamin för hjärna o hjärta

C-vitmain är bra även för hjärnan . Vid Alzheimers sjukdom bildas plack i hjärnan. En forskare, som är docent i molekylär medicin vid Lunds universitet , har berättat att man använt C-vitamin i en studie för behandla den plack som bildas i hjärnan vid Alzheimers sjukdom.

GNLD sponsrar

GNLD sponsrar Inter och Tyresö fotboll . (Eller NeoLife som det numera heter). Det är många inom idrott som använder NeoLife-s kosttillskott, ex Ingemar Stenmark både använde produkterna och var själv återförsäljare för NeoLife under hela hans karriär.

turistdiarré ??

Glöm inte ta Acidofilus Plus på semestern. Det kan vara en räddning mot "turistdiarréer". Men även om du inte åker utomlands kan vår Acidofilus Plus vara en räddning under "rötmånaden" och vid vinterkräksjuka. Det kommer hela tiden nya rön om forskning om mag- och tarmproblem. Man tror nu att probiotiska bakterier kan lindra.
 

djur har eget c-vitamin

Hur kommer det sig att människor får hjärtsjukdomar men inte djur?
Det är en fråga som läkare och forskare ställt sig under lång tid.

En sak som skiljer människan från djuren är att djuren kan producera sitt eget C-vitamin. Marsvinet tillhör det fåtal, förutom människan, som inte kan det. Man jämförde artärerna på två grupper av marsvin som fick 60 mg resp 5000 mg C-vitamin och såg en stor skillnad. På den grupp som fick 5000 mg syntes inga avlagringar.

omega och eskimåer

Läste en intressant forskning av en reumatikerläkare från Umeå om kostens betydelse och om Omega-3 fettsyror.  Intressant iaktagelse är att eskimåer ofta bär på en genetisk vävnadstyp för reumatisk sjukdom men de blir mindre drabbade. Man tror att det beror på att de äter mycket fet fisk.

kost o hälsa


Sambandet mellan kost- och livsstilsfaktorer och risken för cancer och hjärtkärlsjukdom har varit känt sedan länge. Ett högt intag av fullkorn, kalcium, magnesium, folat och vitamin B6 i livsmedel samt ökad fysisk aktivitet minskar risken för tjocktarmcancer enligt  PhD, docent Susanna C. Larsson IMM Institutet för miljömedicin. Även ett högt intag av frukt och grönsaker, karotonoider och fisk har betydelse för hälsan i förebyggande syfte.

goda bakterier viktiga

Barn får för lite bakterier och man tror att de därför lättare blir allergiska .  NeoLife- s Acidofilus Plus innehåller många goda bakterier som kan hjälpa till att bygga upp vårt immunförsvar

elitidrottare

Många kända elitidrottare använder NeoLife-s produkter, ex fotbollslaget Inter. Många har också fått olympiskt guld i olika idrottsgrenar och använder NeoLife-s olika kosttillskott och gratulerar till deras fantastiska prestation.

måltidsersättning

Bantningmedel en sockerbomb  så många blir lurade. NeoLife har måltidsersättning som passar alla oavsett om du vill gå ner eller upp i vikt. Även personer inom elitidrott använder NeolLifeShake eller tidigare vår GR2.

Ny produkt

Nu har vi en ny produkt, Pro Vitality+  som kompenserar de eventuella näringsgap som fattas i vår vanliga föda. Kosttillskotten är från fullvärdig kost med frukt, grönsaker och fisk samt essentiella vitaminer och mineraler som hjälper till att ge cellerna näring för ökad energi och vitalitet. Pro Vitaly+ innehåller 4 kapslar som även finns i separata burkar och ni kan läsa om var och en under fliken kosttillskott på hemsidan.

flavonoider


Mjölkchoklad skyddar mot stroke. Att choklad har varit bra för hälsan på grund av att det innehåller mycket flavonoider har varit känt. Men nu menar man att ljus choklad innehåller samma mängd och näringsforskare från Karolinska Institutet ska nu undersöka andra livsmedels innehåll av flavonoider. NeoLife har haft Flavonoid Complex som kosttillskott många år och nu även näringsdrycken TR€. Drycken är tillverkad av vanliga livsmedel med mycket flavonoider.

magnesiumbrist

Brist på kalcium i benen utsätter oss bl.a. för risken att få en av västvärldens mest förekommande sjukdomar: osteoporos, benskörhet. Magnesium är förmodligen kroppens viktigaste mineral. Magnesium har även kallats naturens lugnande medel och är väsentligt för att nerver och muskler skall fungera effektivt. Men dessvärre är magnesiumbrist vanligt.

antioxidanter och immunförsvaret

Mycoplasma är något mittemellan bakterie och virus som är mycket vanlig just nu och mycket smittsam. Därför är det bra att bygga upp sitt immunförsvar så kanske man inte drabbas lika hårt av förkylningar, magsjuka mm. Här kan du läsa om Carotenoid Complex, och om NeoLife-s forskningsstudie när det gäller karotenoider och antioxidanters positiva påverkan på immunförsvaret och vår hälsa.
(Jag är oberoende åf av NeoLife-s produkter)

Fiskolja

Kosttillskott med fiskolja till modern under graviditeten kan minska risken för eksem hos barnet .
Omega-3 fettsyran dokohexaensyra (DHA) är särskilt viktigt för barnets utveckling. Den har stor betydelsen för immunförsvaret men också viktig för utvecklingen av blodceller och utgör byggstenar i hjärnan, ögonen och nervsystemet. Vår Omega-3 Plus är fri från tungmetaller, giftfri och testad på 160 olika gifter.
(Oberoende åf för NeoLife)
 

D-vitaminer

Snart går vi mot ljusare tider men fortfarande är det extra viktigt att du tar D-vitaminer denna mörka årstid. Senaste forskning inom traditionell medicin visar ett samband mellan hjärt- och kärlsjukdomar och D-vitaminbrist       

C-vitaminer viktigt för blodkärlen

C-vitamin kan användas som en behandling mot den plack som bildas i hjärnan vid Alzheimers sjukdom. Mycket intressant att man även inom medicin börjar forska med antioxidanters verkan och den skyddande effekt mot olika sjukdomar. Den skyddande verkan mot förkylning, hjärtinfarkt mm har länge varit känt.

D-vitaminer inte bara för skellettet

Det pågår intensiv forskning kring sambanden mellan låga D-vitaminnivåer och hjärt- och kärlsjukdom, diabetes, MS, schizofreni, tjocktarm- och bröstcancer samt depression hos äldre.

Isabellah Andersson vann igen

Isabellah Andersson har vunnit Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon flera gånger.. kanske för att hon använder NeoLife-s kosttillskott och NeoLife shake

WHO och livsmedelsverket

Ännu en gång så får vi veta hur viktigt det är med frukt och grönt. Ny undersökning visar att Nio av tio äter för lite frukt och grönsaker.   Livsmedelsverket och även WHO rekommenderar att vi äter minst 1½ kg frukt och grönt per dag som delas upp fem gånger per dag. Våra kosttillskott kan hjälpa till att fylla näringsgapen! Carotenoid Complex, Flavonoid Complex och Cruciferous Plus är sprängfyllda med näring från 25 olika frukter och grönsaker
Källa: Statens Folkhälsoinstitutet

Tack för alla besök

Söndagen den 15 maj, var jag med på Tynneredsdageni Tynnered omkring Opaltorget.
Där hade jag personlig rådgivning om hälsa och friskvård. Talade om kosttillskott, viktkontroll, hud- och rengöringsprodukter.
Tack alla ni som kom.

Den 6-8 maj var jag i Kungsbacka på
familj- och fritidsmässan.

Antioxidanter

  Färgstark mat är viktiga antioxidanter . Viktigt att vi äter mycket färgstarka grönsaker och frukter, Enligt WHO så bör vi äta tre stora portioner frukt och grönt varje dag.

Goda bakterier viktiga

Övre luftvägsinfektioner hos barn - probiotika kan hjälpa.  Här kan du läsa mer om hur man kan behandla och förebygga infektioner hos barn
Värt att testa vår Acidophilus Plus

näringsdryck

Våra celler känner igen och vill ha vanlig naturlig föda. Vi lurar oss ofta av att tro att all hälsokost är ofarligt. Här är ännu ett exempel på att hälsokost inte alltid är nyttigt för hälsan . Vår NeoLife-shake är helt vanlig mat från soja, ris och vete med fettsyror från fullkorn, vår viktigaste näringkälla till våra celler. Läs mer om produkten under viktkontroll. Den innehåller 8 aminosyror och alla vitaminer och mineraler du behöver.

Senaste nytt

Helhetsmässan, Kropp och själ i Fjärås Bygdegård  lördagen den 12 mars hade många besökare, tack alla ni som kom och ville påverka er hälsa positivt....
Över 35 utställare var där och mycket spännande upplevelser samt massa gratisföreläsningar.
 

D-vitaminer

D-vitaminbrist länkas till allergier hos barn

D-vitaminer har stor betydelse för vår hälsa ochskyddar också vid Crohns sjukdom

 

uppblåst mage

Åter igen kan vi läsa om hur viktigt det är att tillföra vår mag- och tarmkanal goda bakterier. Probiotika hjälper mot uppblåst mage .

Omega-3 och matallergi

Vår grundare inom NeoLife; Jerry Brassfield, var allergisk med astma som barn och hans mamma gav honom naturliga kosttillskott. Han blev mycket bättre av Omega-3 redan för över 50 år sedan. Nu kan man läsa senaste forskning om Omega-3 skyddar barn mot matallegi och även mot astma. Då är det särskilt tryggt att vår Omega-3 Salmon Oil Plus innehåller alla åtta Omega-3 fettsyrorna. 

Omega bra för psykisk hälsa

Nästan varje dag kan man se i olika dagstidningar eller på nätet hur man kommer fram till att kosttillskott ger stora vinster för hälsan. Dagligen finns information om forskningstudier som visar på positiva medicinska effekter såväl somatiskt och psykiskt. Jag kommer att försöka förmedla här på min hemsida nya forskningstudier när jag finner något intressant ...
Här är ett exempel på att Omgega-3 har positiva egenskaper på överaktiva barn
men har positiv inverkar på hjärnan för övrigt, även vid alzheimers sjukdom och även olika psykiska besvär. Keith bytte antidepr. medicin och Litium mot Omega

kosttillskott har inga biverkningar

Många dödsfall av mediciner
Inga dödsfall med kosttillskott
men 783.000 inom den traditionella medicinen

nyttiga bakterier och mineraler

Om vi har för lite goda bakterier så blir vi sjuka. Särskilt barn blir drabbade av många infektioner på grund av brist på nyttiga bakterier.  Prova gärna NeoLife-s Acidophilus Plus till era barn i förebyggande syfte

D-vitamier är viktiga på olika sätt bland annat ett bättre skydd mot urinvägsinfektion
Med Kal-Mag Plus D påverkar du även muskler och nervceller. Magnesiumbrist kan ge kramp i musklerna, ofta i vadmusklerna
D-vitamin är också viktigt för lungorna

rätt näring alltid viktigt

Det senaste om autoimmun sjukdom och fria radikaler. Brist på enzym kan förvärra MS

Överviktiga personer har brist på D-vitaminer eftersom de har mycket "miljögifter" i blodet

vår tarmhälsa

Lactobacillus plantarum 299v  Lactobacillus plantarum 299v är viktig för vår tarmhälsa och har stor betydelse för IBS. Det är en mjölksyrebakterie som finns i acidofilus men i mycket liten mängd. Här kan du läsa om studien .

flavonoid-dryck

Läs om den nya fantastiska drycken TR€ som våra forskare från NeoLife har tagit fram. Smakade den i förra veckan när den kom till Sverige.. helt underbar.

Naturens Hälsa
britt-marie@naturenshalsa.se

oberoende åf Neo Life

nyttiga bakterier

Mjölsyrebakteriernas nyttigheter vet de flesta en hel del om. Men många vet inte hur mycket man kan förebygga sjukdomar genom att tillföra dessa nyttiga bakterier. Läs under kosttillskott, örter och probiotika, om NeoLife-sAcidophilus Plus som innehåller 5 olika typer av mjölksyrebildande bakterier och 5 miljarder levande mikroorganismer. Vissa sockerarter påverkar våra tarmbakterier positivt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

24.01 | 15:30

Kanonfin sida. Bra upplägg. Välstrukturerad, fin design, lättläst, informationsrik. A Masterpiece helt enkelt. Man mår bättre ju längre man tittar. Grattis!

...
06.12 | 03:07
Dinlivscoach har mottagit 3
12.10 | 15:29
Vetenskap har mottagit 4
07.09 | 02:53
Vitaminbrist har mottagit 8
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS